About us

 

Welkom op onze Site.

 

Wij zijn een gezin van 3,Kris,Kitty en zoon Robbe. Wij wonen in het mooie Lille,op een steenworp van de Lilse bergen waar we naar hartelust kunnen wandelen en zwemmen met onze honden.

Wij willen graag onze liefde en passie voor de Australian Shepherd met jullie delen via deze website.

Langs deze weg kan u kennis maken met onze honden en dit leuke,veelzijdige ras.

 

We hebben altijd honden,paarden kippen,katten,... gehad.

Maar de liefde voor de Australian Shepherd begon met onze Tintin,Petit voor de vrienden. Een zalig hondje met een gouden karakter. Ze heeft de gezegende leeftijd mogen bereiken van 17 jaar.

 

 

 

Na het afscheid van haar zijn we op zoek gegaan naar een Aussie pup,die moest wel van een goede fokker komen,zo is Lily in ons gezin gekomen. Met haar is het balletje beginnen rollen.

Van oké ik ga een keer een show mee lopen ging het naar misschien kan ik een nestje plannen met haar. Maar dan wel alles zoals het hoort,met stamboom,kennelnaam,alle testen die nodig zijn en nog een paar extra,zoeken naar een geschikte reu,...

 

Nu nemen we deel aan verschillende shows in België en Nederland en plannen we in de toekomst nog uitbreiding naar andere landen.

 

 

Wij plannen sporadisch een nestje,met de bedoeling om ons ras zo gezond mogelijk verder te zetten. Met als hoofddoel gezonde,mooi ogende pups met een fijn karakter voort te brengen,die jullie gezin kunnen verrijken met hun aanwezigheid.

 

Onze honden leven binnen en buiten. Ze zijn een deel van ons gezin en worden in huislijke kring opgevoed.

Onze pups groeien op in onze woonkamer en worden zo goed mogelijk gesocialiseerd door ons.

 

 

Wij wensen jullie veel plezier in het ontdekken van onze website